50 tehetséges magyar fiatal - felhívás

A La femme magazin idén újra 50 tehetséget keres, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

A szervezők várják a jelöléseket! Jelölt lehet minden 1984. január 1-je után és 1998. december 31-e előtt született magyar ajkú fiatal, aki valamilyen területen átlagon felüli tehetséggel és szorgalommal rendelkezik. Nincsenek kategóriák, nincs műfajmegkötés! Csak a tehetség számít!

Jelölni a program weboldalán erre a célra létrehozott felületen lehet, ahol a JELÖLÉS/JELENTKEZÉS gombra kattintva indul az adatok fogadása.

A jelölés határideje: 2014. december 9. éjfél.

A jelöltek értékelése, formai és tartalmi előválogatása a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) szakemberei bevonásával, a jelentkezéskor megadott információk alapján történik. Ezért fontos, hogy a jelölésből a lehető legteljesebb módon meg lehessen ismerni a fiatal tehetséget, tevékenységét, eredményeit. Megadhatók internetes hivatkozások, referenciaszemélyek, feltölthetők kapcsolódó fotók, dokumentumok. A jelölés teljes időtartama akár 30-35 percet is igénybe vehet! A jelölés bármikor megszakítható, a kitöltés később ugyanazon számítógépen ugyanonnan folytatható. A korábban megadott adatok nem vesznek el, azok a jelölési folyamat befejezéséig a számítógépen tárolódnak.

A program aktualitásairól, legfrissebb híreiről naprakész tájékoztatást kapnak az érdeklődők az online felületeken.