Elektronikus folyóiratok

Acta Technica Jaurinensis folyóirat
 
  http://acta.sze.hu  

The Acta Universitas Jaurinensis provides an international journal supported by the Faculty of Engineering Sciences. The subject matter can be theory, methodology, empirical studies and applications. The journal will also publish computational and experimental studies that are not necessarily based on new theory or methodology but are of significant scientific value because they conform to or refute prior result.

 
A Jövő Járműve - Járműipari Innováció folyóirat
 

  http://jret.sze.hu  

A folyóirat elsődleges célja, hogy a hazai kutatásokról, kiemelten a tudásközpontokban folyó munkáról számoljon be, de adjon némi kitekintést a világ autóipari tudományos tevékenységére is. Informáljon a közúti járműipar, az autógyártók, a főegység- és az alkatrészbeszállítók termékeiről, fejlesztőmunkájáról, valamint a szakirányú felsőoktatás ma erőteljesen változó világáról.
A lap indításának célja, hogy szolgálja a hazai autóipari kutató-fejlesztő munkát, mutassa be eredményeit, járuljon hozzá a maga sajátos eszközeivel piaci sikereihez, és nem utolsósorban tegye még vonzóbbá a XXI. század meghatározó iparát a jövő szakemberei előtt is.

 
Hungarian Electronic Journal of Sciences folyóirat
 

  http://hej.sze.hu/  

A 'Hungarian Electronic Journal of Sciences' egy elektronikus folyóirat, mely gyors publikálási lehetőséget kíván biztosítani magyar és nem magyar kutatóknak egyaránt. Az újság témák szerint szekciókra tagozódik. A szekciók listája folyamatosan bővül, az aktuális lista alább megtalálható.

 
Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Elektronikus folyóirat
 
  http://kgk.sze.hu/  

A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának elektronikus folyóirata gyors, rugalmas és költségkímélő publikációs fórumot kíván teremteni a kar belső és külső oktatói, doktoranduszai, hallgatói és az általuk művelt tudományterületek kutatói számára.

 
Jog-Állam-Politika folyóirat
 

  http://jap.sze.hu
 

Jog, állam, politika címmel jelent meg a győri Széchenyi Egyetem Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Karának új szakmai folyóirata. A 3 havonta megjelenő kiadvány célja, hogy maradandó értéket közvetítsen, és magas színvonalával rangot vívjon ki a tudományos folyóiratok között.