A TMDK és Tehetség-nap - április 23. - oktatóknak szóló fejlesztő programjai

Kedves Kollégák!

A 2014. április 23-án megrendezésre kerülő TMDK és Tehetség Nap keretein belül a hallgatóknak szánt programok mellett az oktatóknak is szervezünk készségfejlesztő tréningeket. 

„A KATEDRA, MINT SZÍNPAD” tréning

A tréning célja, hogy olyan képességeket fejlesszen, melyek alapját képezik a kreatív, pontos és tudatos önkifejezésnek, és fejlesztik az oktatói munka hatékonyságát. A különböző megnyilvánulási formákhoz kapcsolódó gyakorlatok segítik lefejteni a megszokott kliséket, és megtapasztalni, hogy az önkifejezés hogyan mélyíti az önismeretet.
Másrészt célja, hogy megismertessen és kipróbáltasson néhány konkrét retorikai eszközt, melyekkel gazdagítható a tudományos beszédstílus. A beszédtechnika és a beszédművészet elveinek alkalmazása az egyetemi oktatásban.

Tréner:       Szabados Éva 
                     színész

További információ és regisztráció

 

„TMDK-KONZULENS, MINT COACH – A KONZULENS TANÁROK HALLGATÓKRA IRÁNYULÓ KOMPETENCIÁINAK FEJLESZTÉSE” tréning

A képzés célja: a TDK-ban konzulensi feladatokat ellátó oktatók humán kompetenciáinak fejlesztése, a konstruktivista ismeretelmélet és -pedagógia alapjainak megismerésén, az aktív figyelem és kooperatív célkitűzés technikáján keresztül. Foglalkozunk még továbbá a saját és mások „világképének” generációs eltérésével, de érintjük a minket különböző helyzetekben érő motiváló és demotiváló tényezőket is. Mindezt saját élményű, kiscsoportos feladatokon saját tapasztalaton keresztül.

Tréner:           Kaiser János 
                     dipl. üzleti coach, educoach, tréner
                     8s Tanácsadó Kft; DigiTisk Kft
                     www.8s.hu

További információ és regisztráció