Az „Intelligens szakosodási stratégia” regionális konzultációja

Az „Intelligens szakosodási stratégia” regionális konzultációja

 

A magyarországi Regionális Innovációs Ügynökségek (RIÜ-k) hálózata a Nemzetgazdasági Minisztérium felkérésére és a Nemzeti Innovációs Hivatal koordinálásában készítik el a magyar régiók intelligens szakosodási stratégiáit a 2014-2020 közötti időszakra. A készülő dokumentumok a nemzeti intelligens stratégiával együtt előzetes feltételei annak, hogy Magyarország az EU Strukturális Alapokból innovációs, kutatási és fejlesztési célokra támogatási forrásokhoz jusson.

A Nyugat-Dunántúl Intelligens Szakosodási Stratégiájának egyeztetési változata a lefolytatott szakmai workshopot és konzultációkat követően elkészült a Pannon Novum Nonprofit Kft. gondozásában.

Ahhoz hogy a véglegesítésre kerülő stratégiai dokumentum még szélesebb szakmai konszenzuson alapuljon, a Pannon Novum Nonprofit Kft. számít minden érdekelt szervezet és személy véleményére, melyet a pannonnovum@pannonnovum.hu e-mail címre kérnek eljuttatni.

A beérkező vélemények bedolgozását követően kerül megrendezésre a következő workshop, mely során a dokumentumról szóló régiós szintű szakmai műhely-vita keretében 2013. április 8-án délután Győrben bemutatásra kerülnek a stratégia fő elemei. A rendezvény helyszínéről és a részletes programról a későbbiekben kaphatnak tájékoztatást Pannon Novum Nonprofit Kft. honlapján (http://www.pannonnovum.hu/).

A társadalmi egyeztetésre bocsátott Intelligens Szakosodási Stratégia az alábbi linkeken érhető el:

http://www.pannonnovum.hu/hirek/regionalis-hirek/letoltheto-a-nyugat-dunantul-intelligens-szakosodasi-strategia-tarsadalmi-egyeztetesi-valtozata