Belső pályázati felhívások

ImageSzéchenyi Duó alkotói pályázat

A Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja által „Széchenyi Duó” címmel kiírt alkotói pályázatra Oktató(k) – Hallgató(k) páros, együttes alkotásaira irányuló pályaművekkel lehet nevezni. A pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtsunk egy-egy ötlet „deszkamodelljének” elkészítésére és bemutatására.

[Tovább a páláyzati kiíráshoz]

 

ImageFordított Technológiatranszfer Pályázat (FTP)

A Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja „Fordított Technológiatranszfer Pályázat” címmel pályázatot hirdet, amelyre az Egyetemen folyó kutatási-fejlesztési projektekkel lehet nevezni.
Az FTP célja, hogy az Egyetemen folyó kutatások, projektek munkáját, folyamatát megkönnyítse azáltal, hogy az azokhoz szükséges, azok során felhasználható technológiák használati jogának megvásárlását a TÁMOP 4.2.1. pályázat forrásaiból finanszírozza. A technológia szabadalom, know-how és használati minta lehet. Szoftver beszerzésére a pályázat nem biztosít forrást.

[Tovább a pályázati kiíráshoz]

 

ImageKísérleti, demonstrációs eszközök tervezése, prototípusok készítése (Agóra Pólus tematikához illeszkedően)

A pályázat célja "demonstrációs eszközök tervezése, prototípusok készítése, ezek kiállítása elsőként az Egyetemen, majd a felépülő Agóra Pólusban".

[Tovább a pályázati kiíráshoz]