MAGYAR INNOVÁCIÓS TECHSHOW - A MAGYAR EU ELNÖKSÉG HIVATALOS INNOVÁCIÓS KIÁLLÍTÁSA

MAGYAR INNOVÁCIÓS TECHSHOW – 2011. MÁJUS 17-18.

A soros magyar EU elnökség hivatalos innovációs kiállítása: „Erős Európa, Kreatív Magyarország!”

 

A Mobilitás és Multimédia Klaszter és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szakmai együttműködésében, a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) és a Hírközlési Tudományos és Informatikai Egyesület (HTE) társszervezésében 2011. május 17-18. között megrendezésre kerül a Magyar Innovációs TechShow. A Magyar Innovációs TechShow a soros magyar elnökségi program hivatalos eseménye, amelyen bemutatásra kerül az Európai Unió számára Magyarország innovációs ereje.

A Magyar Innovációs TechShow-n bemutatjuk az Európai Unió magas szintű képviselői számára Magyarország leginnovatívabb high-tech megoldásait. A kiállítandó magyar high-tech megoldások egy országos szintű verseny és egy független prominens személyekből álló szakmai zsűri keretében kerülnek kiválasztásra.

 

Az esemény fővédnöke dr. Nyitrai Zsolt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infokommunikációs Államtitkára.

Időpont: 2011. május 17-18.

Helyszín: Millenáris Park

 

2011. május 17-én egy zárkörű, VIP állófogadás keretében kerül sor a magyar kormány és az EU magas szintű képviselői számára, majd 2011. május 18-án egy egész napos program keretében közel 500 résztvevő előtt a kiválasztott high-tech megoldások bemutatására.

 

A részletekkel kapcsolatban hamarosan további információkat osztunk meg Veletek (többek között a Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/hitechpub). Addig is, akik szeretnének jelentkezni a versenyre és kiállítóként, vagy a kiállítás szponzoraként megjelenni, azok a jövő hét folyamán jelentkezzenek az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

 

Mobilitás és Multimédia Akkreditált Innovációs Klaszter

Web: http://www.mmklaszter.com

Mobilitás és Multimédia Nemzeti Technológiai Platform

Web: http://www.mmplatform.hu