Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Felhívás

a III. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való ingyenes részvételre

 

A Széchenyi István Egyetemen 2012. április 13-án (péntek) megrendezésre kerülő III. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja és az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

A kiállítás két részből áll, amelyen a következő feltételekkel lehet részt venni:

1. Az Innovációs Kiállításon a szervezők lehetőséget biztosítanak az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások és jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatkozásának.

2. A Találmányi Vásáron olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2012. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája, ami max. 30 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget kétféle módon:

  • plakáttal
  • kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással

A kiállítói standokat és az egységes szerkezetű plakátokat, valamint a rendezvény katalógusát az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozási lehetőséget kapó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A kiállításra 2012. január 16-tól 2012. március 20-ig lehet jelentkezni az alábbi címen:

Tahin János
UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft.
Tel.: 70/3300 439
email: tahinj@sze.hu
web: www.univgyor.hu (a jelentkezési lap INNEN tölthető le)