Szabados Eszter Kiváló TDK Szervezői Díjat kapott

Szabados Eszter, a győri Széchenyi István Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsának titkára, az intézmény tudományos titkára "Kiváló tudományos diákköri szervező" elismerést vehetett át pénteken, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tartott ünnepségen.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (TMDT) által újonnan alapított díjat évente adományozzák, s kétévenként a hazai felsőoktatás 16 prominens tdk-sa veheti át. Ezúttal heten kapták a díjat. Hatan intézményi vezető oktatók, s tudományos titkárként egyedüli Szabados Eszter részesült az elismerésben.

Az intézményi tudományos és művészeti diákkörök a szakmai felkészítés, felkészülés meghatározó színterei, a minőségi tanulmányok bázisai. – A TMDK mozgalom sikeréhez sok kolléga együttműködése szükséges, s persze a hallgatók motiválása is elengedhetetlen. A TMDT mellett az Universitas-Győr Alapítvány, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a szakkollégiumok és több egyetemi szervezeti egység dolgozik a sikerért. Örülök, hogy részese lehetek ennek a munkának – mondta el Szabados Eszter, amikor dr. Földesi Péter rektor és a győri egyetem vezetése gratulált a díjhoz.

Forrás:
Winkler Csaba
SZE sajtótitkár