Tavasszal ismét útjára indul a Career Advantage kurzus

Tavasszal ismét útjára indul a Career Advantage kurzus

A Tudásmenedzsment Központ a 2013/2014. tavaszi félévében ismét meghirdeti Career Advantage néven a felsőbb éves hallgatók számára szánt, angol nyelven zajló, tanórán kívüli kurzusát.

    • Beszélsz angolul?
    • Szeretsz csapatban dolgozni?
    • Szeretnéd kipróbálni tudásodat a tanórák keretein kívül?
    • Képesnek érzed magad arra, hogy közreműködj a helyi nagyvállalatokat foglalkoztató problémák megoldásában?
    • Kipróbálnád magad, milyen egy vállalati tanácsadó élete?

Ha a válaszod IGEN, jelentkezz a Career Advantage kurzusra!


A képzés célja, hogy a hallgatók az egyetemi tanórák keretében elsajátított ismereteit képesek legyenek alkalmazni a mindennapi üzleti életben. A kurzus során a diákcsapatok győri, Győr környéki nagyvállalatok által definiált projektfeladatokon dolgoznak egy féléven keresztül. Elvégzett munkájukat a vállalati szakemberek előtt prezentálják a képzés végén.
A kurzus alapvetően a csapatmunkára épül. A kontaktórák és az időszakos beszámolókon kívül hetente 2-4 órás elfoglaltsággal jár, amely során a résztvevőknek mentoraik segítségével kell dolgozniuk a projektfeladatokon. A képzésre olyan felsőbbéves hallgatók jelentkezését várjuk, akik jól beszélnek angolul, és vállalni tudják a kurzus elvégzéséhez szükséges követelményeket.
 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezésedet megteheted itt!

Jelentkezési határidő: 2014. február 7. 12:00
 
A kurzus nyitórendezvényére H. Kirk Downey professzor vezetésével 2014. február 13-án kerül sor 10:00-13:00 között, a Tudásmenedzsment Központ workshop termében (IS.101, az Irodalmi Kávézó felett). A csapatbeosztások és a vállalati projektek ismertetésére is a nyitórendezvény folyamán kerül sor.
 
A képzéshez kapcsolódó Moodle eLearning felület eléréséről a regisztráció lezárását követően adunk e-mailben tájékoztatást a jelentkezőknek.
 
Kapcsolattartó: Bella Bernadett
Elérhetőség: bellab@sze.hu ; 06-96-613-734
 
Várjuk jelentkezésedet!
 
Dr. Dőry Tibor és Prof. H. Kirk Downey