TMDK mentorprogram 2014

A hagyományokhoz híven a TMDT és az EHÖK szervezésében a 2013/14-es tanév tavaszi félévében ismét megrendezésre kerül a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia, valamint az ahhoz fűződő TMDK Mentor Program.

A program célja, hogy a lelkes, már tapasztalt és eredményes "tédékázó" hallgatók mentorként segítsék a TMDK-ra jelentkezőket. Az idei, megújult Mentor Programmal el szeretnénk érni, hogy a hallgatók magukénak érezzék a TMDK fontosságát és egyfajta presztízsként éljék meg a "mentorkodást", hallgató társaik munkájának támogatását.

Mentornak lehet jelölni azt a hallgatót, aki:

  • korábbi intézményi TMDK konferencián eredményt ért el (I-III. helyezés vagy Különdíj),
  • OTDK-n vett részt
  • folyamatosan tartja a kapcsolatot a Mentorált hallgatóval és a konzulenssel,
  • segítette és jelenleg is segíti a "tédékázó" hallgató munkáját (pl.: témaválasztással kapcsolatos tanácsadás, konzulens keresésében való közreműködés, kutatói munka segítése, stb.).

 

Jelölésre lehetősége van a konzulensnek, ill. a "tédékázó" hallgatónak is, ehhez az alábbi űrlapok használhatóak: 

Konzulens jelöl Mentort

Tédékázó jelöl Mentort

 A jölések beküldésének határideje: 2014. április 4.

A mentornak jelölt hallgatók közül a konzulensek és mentoráltak által kitöltött értékelő lapok, valamint a mentorált őszi forduló elért eredménye alapján választjuk ki a legeredményesebbet. A legsikeresebb Mentort díjazzuk, melynek átadására a TDK és Tehetség Nap Záró Ünnepségén kerül sor.

Mentor értékelő lap konzulenseknek

Mentor értékelő lap mentoráltaknak