Tudomány Győrben Mindenkinek nyitólap

Archív tartalom

 

A Tudomány Győrben Mindenkinek program részeként 2010-ben és 2011-ben a Széchenyi István Egyetem tudományos előadássorozatot szervezett. A rendezvénysorozat célja az egyetem tudományos eredményeinek népszerűsítése.

Előadóink, a Széchenyi István Egyetem oktatói, közérthetően és a célcsoportok számára élvezhetően mutatnak be egy-egy tudományos témát, kiemelt kutatási eredményt.

Félévente 5-9 előadás tette lehetővé az érdeklődők számára a betekintést a tudomány világába; az aktuális félév részletes programját külön programfüzet tartalmazta.

 

 

 

 

A jUNIor egyetem előadássorozat célja a Széchenyi István Egyetem kutatásainak, kutatási eredményeinek megismertetése a középiskolás diákokkal. A jUNIor Egyetem hallgatói hónapról hónapra újabb tudományos témába nyerhetnek betekintést, egyetemünk oktatóinak előadásában. A sorozat 3 szemeszteren keresztül csábítja a középiskolás diákokat a Széchenyi István Egyetemre. A három szemeszter programfüzete letölthető a honlapról, mely tartalmazza a szemeszter előadóinak bemutatkozását, valamint az előadások tartalmának rövid leírását. Az egyes "órákról" készült videofelvételek teljes terjedelmükben megtekinthetők a projekt honlapján.

  1. szemeszter
  2. szemeszter
  3. szemeszter
  Záró előadások 2011. szeptember 23. 
I. záró (campus túra)
II. záró (tudományos játszóház)
 

 

 

A Nyugdíjas Egyetem rendezvénysorozat a Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr), a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) Apáczai Csere János Kara, a Kisalföld megyei napilap és a és a Pannon Nyugdíjas Szövetség közös szervezésében valósul meg.
Céja, hogy a győri nyugdíjas korosztály számára érdekes, a tudomány számos területét felölelő előadássorozat valósuljon meg. Az előadások helyszíne a SZE-Győr, minden második szerdán délután.

  1. szemeszter
  2. szemeszter
  3. szemeszter (2011. ősz)
 

 

 

 

A Széchenyi Tudományos Est előadássorozat célja a Széchenyi István Egyetem kutatásainak, kutatási eredményeinek megismertetése a tudomány iránt érdeklődőkkel. A Széchenyi Tudományos Est hallgatói hónapról hónapra újabb tudományos témába nyerhetnek betekintést, egyetemünk oktatóinak előadásában. A sorozat 3 szemeszteren keresztül csábítja a hallgatóságot a Széchenyi István Egyetemre. A három szemeszter programfüzete letölthető a honlapról, mely tartalmazza a szemeszter előadóinak bemutatkozását, valamint az előadások tartalmának rövid leírását. Az egyes "órákról" készült videofelvételek teljes terjedelmükben megtekinthetők a projekt honlapján.

  1. szemeszter
  2. szemeszter
  3. szemeszter
  Záró előadások 2011. október.
2011. október 11.
2011. október 25.