A hét tudományos eredménye

VEAB Kiemelkedő Ifjú Kutatója

Kategória : A hét tudományos eredménye módosítva: 2012.01.04 09:18

Az MTA Veszprémi Területi Bizottsága pályázatot hirdet pályakezdő és fiatal kutatók számára a “VEAB Kiemelkedő Ifjú Kutatója” díj elnyerésére a műszaki tudományok és az élő és élettelen természettudományok területén

Tovább

Sarkadi-Nagy Balázs sikere

Kategória : A hét tudományos eredménye módosítva: 2011.10.05 14:59

Az "Intel Challenge Europe 2011" Innovációs Technológiai Üzleti Terv Verseny első fordulója lezárult, Kelet-Európából három magyar csapat jutott tovább a regionális döntőbe: a SightQ csapat tagjai, Sarkadi-Nagy Balázs és Ivánka Gábor, MAFITUD-tagok (Magyar Fiatal Tudósok Társasága). A Tresorium csapat egyik tagja, Lám István, MAFITUD-tag - olvasható a Magyar Innovációs Szövetség hírlevelében. Sarkadi-Nagy Balázs jelenleg Sopotban mutatja be az elektronikus látásvizsgáló készüléket - tájékoztatott Sarkadi-Nagy Péter, Balázs édesapja.

Sarkadi-Nagy Balázs a Széchenyi István Egyetem mechatronikai mérnök szakos hallgatója, s ebben a félévben ERASMUS ösztöndíjjal Szentpéterváron tanul.

Tovább

Megjelent a Területi Poltika c. kötet

Kategória : A hét tudományos eredménye módosítva: 2011.10.12 10:54

MEGJELENT!

A Modern Regionális Tudomány sorozat legújabb kötete:

Rechnitzer János – Smahó Melinda

TERÜLETI POLITIKA

Akadémiai Kiadó, Budapest. 2011

Tovább

INNOVORG Kutatócsoport

Kategória : A hét tudományos eredménye módosítva: 2011.10.25 13:05

A Széchenyi István Egyetem Járműipari és Térgazdasági Kutatócsoportja alapító tagként csatlakozott a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján megalakult INNOVORG Kutatócsoporthoz.

A kutatócsoportban való részvételünk célja, hogy bővítsük a doktoranduszaink számára a kutatási projektekben való részvételi lehetőségeket.

Az Alapító Okirat itt mettekinthető.

Tovább